RESTAURANT HET TRAMSTATION

PASSIE VOOR LEKKER ETEN

Restaurant

Wij zijn geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur. Op maandag & dinsdag zijn wij gesloten

Het Tramstation vernieuwt elke 3 maanden de menukaart. Daarin vinden ook wisselende seizoensproducten een plaats, uiteraard steeds met visie en creativiteit bereid tot verrassende en zeer smaakvolle gerechten.

Wij werken met ruim 20 gedreven medewerkers die, samen met gastvrouw Petra en chefkok Gerard, u een aangenaam bezoek aan ons restaurant bezorgen. Van een gezellig, intiem feestje tot een flinke receptie, van een verjaardagspartij tot een uitbundige feestavond, bij Het Tramstation in Erp is het allemaal mogelijk.

High tea

Onze High-tea is uitgegroeid tot een begrip in de regio Veghel en Gemert

Bij Het Tramstation serveren we uiterst smaakvolle zoetigheden en mini-gerechtjes wat de High Tea zeker tot een succes zullen maken! Ook voor een Babyshower High Tea kunt u bij ons terecht.
Komt u met een groter gezelschap? Informeer naar de mogelijkheden. Zo heeft u de mogelijkheid om een eigen gedeelte af te huren in ons sfeervolle restaurant.

Diverse soorten thee
Kwaliteitskoffie
Mini sandwiches
Mini gebakjes
Petit fours
Kleine warme gerechtjes
Heerlijk soepje
Cake
Koekjes

Prijs per persoon: €27

Meerprijs: Prosecco of verse verse jus bij aankomst

Heeft u al zin gekregen in onze High Tea?
Reserveer dan gerust telefonisch via 0413 – 335 000 of via info@tramstation.eu

Gastric bypass gerechten

Alle gerechten uit de kaart of een menu maar dan in veel kleinere porties

Hierdoor kan ieder met een maagverkleining genieten van culinaire versnaperingen.

De reden dat het hier wordt geserveerd? Petra, mede-eigenaar, heeft zelf een dergelijke ingreep ondergaan en merkte hoe lastig het kan zijn om te dineren in een restaurant. Mocht u gebruik willen maken van deze service, meldt dit dan bij uw reservering.

Om deze reden zijn de 'gastric bypass gerechten' door Het Tramstation in het leven geroepen. Alle gerechten uit de kaart of een menu maar dan in veel kleinere porties. Hierdoor kan iedereen, zelfs met een maagverkleining, genieten van culinaire versnaperingen.

Reserveren

Reserveer nu uw tafel bij Restaurant Het Tramstation! U kunt online uw reservering doorgeven via het reserveringsformulier.
Telefonisch kan natuurlijk ook via tel. 0413 - 335 000.

Uw online reserveringsaanvraag dient min. 24 uur van te voren worden ingediend en is pas definitief als deze telefonisch of via e-mail door ons is bevestigd.

Waar u ons kunt vinden

Hotel & Restaurant Het Tramstation is gevestigd in Erp.
Erp is een dorpje in Noordoost-Brabant, nabij de plaatsen Veghel, Uden, Gemert en de steden 's-Hertogenbosch en Eindhoven.

Locatie

Molentiend 12, 5469 EK Erp

Telefoon

0413 - 335 000

Openingstijden

Maandag & dinsdag: Gesloten
Overige dagen geopend: van 10:00 tot 22:00

KOM LANGS!

WIJ SERVEREN HEERLIJKE GERECHTEN IN EEN SFEERVOLLE AMBIANCE