GASTRIC BYPASS GERECHTEN

PASSIE VOOR LEKKER ETEN

Gastric bypass gerechten

Alle gerechten uit de kaart of een menu maar dan in veel kleinere porties

De gastric bypass is een ingreep tegen overgewicht waarbij de maag van de patiënt wordt verkleind en het spijsverteringskanaal omgelegd. Het gevolg hiervan is dat de persoon in kwestie vele malen minder kan eten, zo weinig dat alleen een voorgerecht soms al te veel is.

Om deze reden zijn de 'gastric bypass gerechten' door Het Tramstation in het leven geroepen. Alle gerechten uit de kaart of een menu maar dan in veel kleinere porties. Hierdoor kan iedereen, zelfs met een maagverkleining, genieten van culinaire versnaperingen.

Gastric bypass gerechten

Alle gerechten uit de kaart of een menu maar dan in veel kleinere porties

De reden dat het hier wordt geserveerd? Petra, mede-eigenaar, heeft zelf een dergelijke ingreep ondergaan en merkte hoe lastig het kan zijn om te dineren in een restaurant. Aangezien zij zeker niet de enige is met dit probleem, besloot haar man, die tevens Chefkok van het restaurant is, bypass porties te maken.
Mocht u hier gebruik van willen maken, meldt dit dan bij uw reservering.

Menu Op Maat

Wij serveren een menu 'Op Maat' voor € 21,50 (geen extra supplement mogelijk).

Dit 4-gangen menu word i.o.v. met de gast samengesteld. Om alles naar uw wensen te laten verlopen vragen wij u om tijdig te reserveren zodat we over de juiste informatie beschikken. Uitsluitend voor GBP, allergie patiënten.

In de media

Nieuwsartikel RTL Nieuws

Nieuwsartikel Metro Nieuws

Interview Omroep Brabant

KOM LANGS!

WIJ SERVEREN HEERLIJKE GERECHTEN IN EEN SFEERVOLLE AMBIANCE