UNIEKE VERGADERLOCATIE

STIJLVOLLE VERGADERRUIMTE

Multifunctionele horecalocatie

Het Tramstation biedt naast het restaurant ook een stijlvolle vergaderruimte, die afgesloten kan worden.

Naast vergaderen of het geven van een presentatie is het ook mogelijk uw bedrijfsborrel, of diner plaats te laten vinden in onze knusse en sfeervolle zaaltje.

Wij hebben alles in huis om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken.
Het Tramstation is de ideale vergaderlocatie in de regio van Uden, Veghel en Gemert mede door haar centrale ligging, de sfeervolle inrichting, de goede akoestiek en gratis parkeerfaciliteiten.

Ons team neemt uw wensen graag door zodat we ons zaaltje en gepast (vergader-)arrangement voor u kunnen reserveren. Neem contact met ons op (telefonisch: 0413 - 335 000) voor de mogelijkheden en verschillende arrangementen voor een vergadering, presentatie of personeelsfeest op maat.

Feesten en partijen

Van een gezellig, intiem feestje tot een flinke receptie, van een verjaardagspartij tot een uitbundige feestavond.

Een grootse verjaardag of een intiem bruiloftsfeest, een gezellig diner, een heerlijke lunch, high tea, een creatieve productpresentatie, een bedrijfsfeest of receptie tot 150 personen, een aangeklede middagborrel of een meerdaags vergaderarrangement (inclusief overnachtingen): Het Tramstation biedt het ideale en uiterst sfeervolle decor voor een onvergetelijk evenement.

Passend bij uw wensen en ideeën creëren wij samen met u een evenement dat bij uw gezelschap past. Wij ontvangen uw gasten in onze gezellig en sfeerrijk restaurant in Erp (Meierijstad, voorheen gemeente Veghel) en zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt genieten van uw feestelijke middag of avond.

Diners en lunches

Het Tramstation is, mede door de indeling van de ruimtes, uitermate geschikt voor het ontvangen van kleinere gezelschappen en grote groepen.
Wij bieden groepen en gezelschappen een speciaal driegangenkeuzemenu aan of een buffet naar wens.

Lunchen met een grote groep behoort uiteraard ook tot onze mogelijkheden. Doordat wij graag de juiste persoonlijke aandacht willen geven stemmen wij dit graag vooraf naar uw wensen af.

In overleg is vrijwel alles mogelijk, en dat zijn bij ons geen loze beloftes. De groepsgrootte kan variëren van 10 tot 150 personen bij een (driegangen-) diner, lunch of bij buffetten. Keuzemenu’s, al dan niet gebaseerd op onze menukaart, drankarrangementen, buffetten, themadiners: wij stellen uw wensen centraal.
Neem contact op voor informatie!

Afhuren

Het is mogelijk om het hele café of zelfs het hele restaurant, al dan niet inclusief café, af te huren voor een diner, borrel of feest. Prijzen en aanvullende informatie zijn op aanvraag.

Waar u ons kunt vinden

Hotel & Restaurant Het Tramstation is gevestigd in Erp.
Erp is een dorpje in Noordoost-Brabant, nabij de plaatsen Veghel, Uden, Gemert en de steden 's-Hertogenbosch en Eindhoven.

Locatie

Molentiend 12, 5469 EK Erp

Telefoon

0413 - 335 000

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Overige dagen geopend: van 10:00 tot 22:00

KOM LANGS!

WIJ SERVEREN HEERLIJKE GERECHTEN IN EEN SFEERVOLLE AMBIANCE