DIVERSE ARRANGEMENTEN

GARANTIE VOOR EEN HEERLIJK WEEKENDJE WEG

Omgeving

Noordoost Brabant is een geweldig gebied om te voet of op de fiets te verkennen.

Het landschap is kleinschalig en wisselt voortdurend: bossen, akkers, heide, riviertjes en enkele zandverstuivingen. Op de fiets is het een plezierige sensatie: Na elke bocht ontvouwt zich een nieuw landschap! Samen met een aangenaam verblijf in Hotel Het Tramstation is het een garantie voor een heerlijk weekendje weg!

Het doet ieder mens goed; er heerlijk even tussenuit en lekker samen genieten. In ons hotel kunt u heerlijk overnachten of uw smaakpapillen laten verwennen in ons culinaire restaurant.

Regelmatig bieden wij speciale arrangementen aan onze gasten.
Bezoek deze arrangementenpagina met regelmaat of volg ons op Facebook en blijf zo op de hoogte wanneer wij weer nieuwe arrangementen hebben samengesteld.

Gevestigd in Erp

Volop recreatie mogelijkheden

Hotel & Restaurant Het Tramstation is gevestigd in Erp. Erp is een dorpje in Noordoost Brabant, nabij de plaatsen Veghel, Uden en Gemert, en de steden ’s-Hertogenbosch en Eindhoven.

Recreatie mogelijkheden zijn er volop. Natuurlijk hebben de nabijgelegen steden Eindhoven en ’s-Hertogenbosch veel te bieden. Nog dichterbij bieden Gemert en Heeswijk beide een mooi kasteel. Daarnaast is er in Heeswijk is een beeldentuin, heeft Gemert een vermaard Boerenbondmuseum en biedt Uden het Museum voor Religieuze kunst. Voor kinderen zijn er volop uitstapjes mogelijk naar de Aardbeienhof, Speel- en zwempark Hemelrijk, De Efteling en in ons eigen Erp het Maïsdoolhof.

Het Tramstation zelf is ook een bezichtiging waard!

Het pand is meer dan 220 jaar oud en heeft een rijke historie. Het deed onder andere dienst als tramstationnetje aan de lijn 's-Hertogenbosch-Helmond van 1883 tot 1937.

Waar u ons kunt vinden

Hotel & Restaurant Het Tramstation is gevestigd in Erp.
Erp is een dorpje in Noordoost-Brabant, nabij de plaatsen Veghel, Uden, Gemert en de steden 's-Hertogenbosch en Eindhoven.

Locatie

Molentiend 12, 5469 EK Erp

Telefoon

0413 - 335 000

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Overige dagen geopend: van 10:00 tot 22:00

KOM LANGS!

WIJ SERVEREN HEERLIJKE GERECHTEN IN EEN SFEERVOLLE AMBIANCE