Tramdeal: 3-gangen vrije keuze van de kaart

We zijn ontzettend enthousiast over onze nieuwe "Tramdeal" actie. De inspiratie voor deze actie komt van het succes van onze eerdere "Social Deals", die enorm populair bleken te zijn onder onze gasten.

Als gevolg daarvan hebben we besloten om onze eigen deal aan te bieden met deze Tramdeal. We zijn er trots op dat we deze speciale actie rechtstreeks aan onze gasten kunnen aanbieden, zodat ze kunnen genieten van ons heerlijke menu tegen een zeer voordelige prijs.

Kom aan boord van deze tramrit en geniet van een heerlijk 3-gangen menu voor slechts 28,95 euro per persoon. Je stelt de 3-gangen vrij samen vanaf onze huidige menukaart!

Stel je eigen 3-gangen menu samen

Onze dinerkaart is gevuld met heerlijke klassiekers en favorieten van onze vaste gasten. Begin met een smaakvol voorgerecht zoals carpaccio of draadjesvlees of één van onze verschillende soepen. Vervolgens heb je de keuze uit onze rijke hoofdgerechten, waaronder bijvoorbeeld het varkenshaasje of het Indisch getinte gerecht Bahan Bahan, die bij veel van onze gasten dikke favoriet is!

Last but not least sluit je de avond af met een heerlijk dessert. Bij Het Tramstation geloven we in de oprechte liefde voor lekker eten en laten we je graag onze historie proeven in een hedendaags jasje.

Reserveer je tramdeal nu!

Profiteer in maart van deze Tramdeal en geniet van een avondvullend diner in ons sfeervolle restaurant. De "Tramdeal" actie is geldig per tafel en biedt je de kans om onze menukaart uit te proberen voor een zeer voordelige prijs.

Reserveren kan via onze website of telefonisch via 0413 - 335 000. Geef bij de reservering aan dat je als tafel gebruik wilt maken van de Tramdeal.

* De Tramdeal is alleen geldig in maart 2023.