Tramritje: Stap aan boord van onze 6-gangen tramreis

Stap aan boord van ons culinaire avontuur en maak een onvergetelijke reis door de smaken van de oude tramlijn tussen 's Hertogenbosch en Helmond. Ontdek het Tramritje, een meeslepend verrassingsdiner (6-gangen) dat je langs elke halte van de historische route brengt.

Gastvrouw Petra en chefkok Gerard heten je van harte welkom in ons authentieke restaurant, waar je de rijke historie van het gebouw nog kunt proeven. Al meer dan 225 jaar verwelkomt ons markante pand gasten met open armen, van een karakteristieke boerderij tot een hotel-restaurant.

Geniet van onze warme ambiance en laat je verrassen door onze gerechten, bereid met verse en smaakvolle ingrediënten. Onze menukaart biedt voor ieder wat wils, maar nu hebben we iets heel speciaals voor je in petto.

Tijdelijk slechts voor 38,50 p.p.

Maak in de maand juni kennis met ons Tramritje boordevol verrassingsgerechten voor een exclusieve prijs. Normaal gesproken €48,50, maar tijdelijk bieden we dit meeslepende én avondvullend 6-gangen menu aan voor slechts €38,50 per persoon. Een kans die je niet wilt missen! Het tramritje is alleen geldig voor de gehele tafel/gezelschap.

Reserveer online

Reserveer nu eenvoudig online en laat je verwennen door de culinaire hoogstandjes die elke halte van de tramlijn vertegenwoordigen. Beleef een unieke en smaakvolle ervaring bij Het Tramstation. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt. Wacht niet langer, stap aan boord en laat je smaakpapillen verleiden door de magie van het Tramritje. Boek vandaag nog jouw culinaire reis door de historie! Geef bij de reservering aan dat u gebruik wilt maken van het 'Tramritje' (dit kunt u aangeven bij de opmerkingen)

Reservering plaatsen >

Geef bij de reservering aan dat u gebruik wilt maken van het 'Tramritje' (dit kunt u aangeven bij de opmerkingen)

 

Actievoorwaarden: Geldig tot en met vrijdag 30 juni. Niet geldig in combinatie met andere (lopende) kortingsacties, cadeaubonnen etc. Wanneer u kiest voor het Tramritje geldt dit voor de gehele tafel/gezelschap.