BELEEF KERSTMIS BIJ HET TRAMSTATION

DE LAATSTE HALTE VAN HET JAAR

Welkom bij Het Tramstation, waar we u uitnodigen om de magie van Kerst te vieren met een culinair meesterwerk in de vorm van ons overheerlijke 5-gangen menu. Geniet van een sfeervolle avond in ons gezellige restaurant en sluit het jaar in stijl af.

Vanwege de vele aanvragen hebben we besloten ook de twee dagen voor de kerst ons menu al aan te bieden. Zo bent u ook op 23 of 24 december al welkom om ons menu te ervaren. Op deze manier kun je een mooie smaakvolle aanloop nemen naar de Kerstdagen.

Let op: 1e Kerstdag volgeboekt!

Helaas zijn wij 1e Kerstdag volledig volgeboekt en is het niet mogelijk om nog een tafel te reserveren. We hebben nog wel beschikbaarheid op 2e Kerstdag of voorafgaand aan Kerstmis op 23 en 24 december.

5-gangen kerstdiner

Wij nodigen u van harte uit voor een onvergetelijke Kerstavond vol culinaire verwennerij bij Het Tramstation. Ons rijke 5-gangen menu is samengesteld om uw zintuigen te betoveren en uw kerstfeest, met je partner of met vrienden of familie, compleet te maken.

Kies tussen een leverpaté van eend met reecarpaccio, vijgenconfijt, meloensoepje en een mousse van serrano ham óf onze verfijnde Palingmousse met gerookte zalm en een crème van rivierkreeft.

Laat u verwarmen door een heldere kervelbouillon, verrijkt met smaakvolle garnituren.

Proef ‘Hemel & Aarde’, een magische risotto met saffraan, coquilles, gekarameliseerde buikspek, groene kruidencreme en espuma van wakame.

Geniet van de smaakvolle Hertenrugfilet met mozaïek van haas en konijnenrugfilet, gesmoorde shiitake en rode portsaus.

Laat u verrassen door onze chef-kok Gerard met een dessert dat de ultieme zoete afsluiting vormt van uw kerstavond.

Wij begrijpen we dat een onvergetelijke eetervaring niet alleen draait om heerlijke gerechten, maar ook om de perfecte wijncombinaties. Daarom bieden we u de mogelijkheid om uw kerstdiner naar een hoger niveau te tillen met onze zorgvuldig geselecteerde wijnen, perfect passend bij iedere gang van uw 5-gangen diner.

Ontdek de Kunst van de Wijn-Spijscombinatie
Wij hebben, in samenspraak met een sommelier, met toewijding en vakmanschap een selectie van wijnen samengesteld die de smaken van elk gerecht aanvullen en versterken. Laat u betoveren door de kunst van de wijn-spijscombinatie terwijl u geniet van uw kerstdiner bij Het Tramstation.

Voorgerecht: Verfijn de Eend leverpaté met reecarpaccio met een Merlot of ga voor een Chardonnay bij de verfijnde Palingmousse.

Hoofdgerecht: Bij het ‘Hemel & Aarde’ risottogerecht kunt u kiezen voor een Pinot Grigio of een Sauvignon Blanc, afhankelijk van uw voorkeur.

Hoofdgerecht (Vlees): Onze suggestie is een krachtige rode wijn om de smaakvolle hertenrugfilet te complimenteren. Onze ‘Rioja’-wijn is een perfecte aanvulling op dit gerecht.

Kerst Verrassingsdessert: Laat ons uw zintuigen verrassen met een Moscatel dessertwijn die de perfecte afsluiting vormt voor uw kerstmaal.

Ons team staat klaar om u te adviseren bij uw wijnkeuzes en u te begeleiden op een reis door smaken en aroma’s die perfect samengaan met uw gerechten. Of u nu een kenner bent of gewoon wilt genieten van de ultieme smaaksensatie, we helpen u graag om de perfecte wijn voor elke gang te selecteren.

Voorgerechten

 • Leverpaté van Eend
  reecarpaccio ~ vijgenconfijt ~ meloensoepje ~ mousse van serrano hamOF 
 • Palingmousse
  gerookte zalm ~ creme van rivierkreeft

-----------------------

Tussengerecht

 • Heldere kervelbouillon
  met rijke garnituur

-----------------------

Hoofdgerecht

 • Hemel & Aarde
  risotto ~ saffraan ~ coquilles ~ gekarameliseerde buikspek ~ groene kruidencreme ~ espuma van wakame
 • Hertenrugfilet
  mozaiek van haas en konijnenrugfilet ~ shiitake gesmoord ~ rode portsaus

-----------------------

Dessert

 • Verrassingsdessert
  Laat u verrassen door onze chef-kok met een dessert dat de ultieme zoete afsluiting vormt van uw kerstavond
 • Koffie of thee met bonbon
  Geniet van een heerlijke kop koffie of thee, vergezeld van een ambachtelijke bonbon om de avond perfect af te sluiten.

70,00 per persoon

Let op: 1e Kerstdag volgeboekt!

Helaas zijn wij 1e Kerstdag volledig volgeboekt en is het niet mogelijk om nog een tafel te reserveren. We hebben nog wel beschikbaarheid op 2e Kerstdag of voorafgaand aan Kerstmis op 23 en 24 december.

Reserveer nu!

Met beperkte beschikbaarheid is het raadzaam om snel te reserveren en uw plek voor deze betoverende Kerstavond(en) te verzekeren.

Vul het reserveringsformulier in en vermeld eventuele allergieën of intoleranties in het opmerkingenveld, zodat we uw diner op maat kunnen maken.

 

Wanneer u reserveert is de inloop voor deze avonden tussen 17:30 en 18:00 uur. Dit om iedereen gelijktijdig een sfeervolle avond te kunnen bezorgen.

 

  Naam *

  Straat & huisnr. *

  Plaats *

  Telefoonnummer*

  E-mail *

  Aantal personen

  Allergie of tolerantie? Geef ze hier aan

  Datum*

  Extra opmerkingen